Photobucket


PEMBERITAHUAN!!!

Sebelum datang menempah, sila pastikan anda

SMS/WHATSAPP/WECHAT KE 012-642 3587 for the FAST RESPOND!

PM, EMEL ke jahitanfiza@gmail.com

Jika nak datang rumah hendaklah telefon dahulu di khuatiri tiada di rumah. Di galakkan menempah sekurang-kurangnya seawal 1 bulan sebelum tarikh mengambil.

Elakkan tempahan di saat-saat akhir ataupun pada kadar segera. Sebarang tempahan urgent/emergency/rushing/nak cepat tidak akan dipertimbangkan, harap maklum… (^^)

SENARAI BAJU DAN HARGA TEMPAHAN:

1- Baju Kurung Biasa (Lapik leher lembut): RM40

2- Baju Kurung Biasa Jahit Tindih Kasih: RM50

(jahit tindan diluar baju dan susunan kipas kain untuk menampakkan kekemasan)

3- Baju Kurung Riau | Kurung Pahang | Pesak Gantung: RM45

4- Baju Kurung SUTERA: RM50

5- Baju Jubah | Maxi Dress: RM55

6- Baju Kurung Biasa Berpiping: RM50

7- Baju Kurung Riau | Kurung Pahang | Pesak Gantung Berpiping: RM55

8- Baju Kurung Moden | Kurung Moden Peplum (tanpa kain): RM35

9- Baju Kebaya | Baju Kurung Moden : RM65

10- Baju Kurung Moden Peplum: RM70

11- Baju Blouse Perempuan (Mengikut Fesyen): RM35

13- Seluar Palazo | Skirt Labuh: RM30

14- Kain kipas belakang | Kain susun tepi | Kain Selisih Belah | Kain Tempah Depan | Kain Duyung | Kain Flowy: RM30


SENARAI HARGA BAJU BERLINING (2 KALI HARGA TEMPAHAN):

1. Baju Kurung Biasa:

(Lining penuh baju + kain) - Harga: RM80

(Lining baju sahaja) - Harga: RM65

2. Kurung Pahang | Kurung Riau | Pesak Gantung:

(Lining penuh baju + kain) - Harga: RM90

(Lining baju sahaja) - Harga: RM75

3. Baju Kebaya | Kurung Moden | Peplum:

(Lining penuh baju + kain) - Harga: RM130

(Lining baju sahaja) - Harga: RM95


Pengenalan

Assalamualaikum....
Hai, salam kenal kepada teman-teman dan semua pembaca blog yang sudi singgah ^_^. Ribuan terima kasih atas kunjungannya.

✿JAHITAN FIZA❀™ kini menawarkan "Perkhidmatan Tempahan Baju Wanita". Bagi sesiapa yang sedang mencari 'Tailor' di area Klang Selangor, bolehlah datang menempah baju dengan saya di Meru Klang. Anda boleh datang terus kerumah ataupun menempah baju secara ONLINE iaitu menggunakan Poslaju.

Blog ini di ilhamkan bagi memenuhi keperluan dan memberi kemudahan kepada anda untuk memiliki Baju Kurung dan Baju Fesyen idaman tanpa perlu bersusah-payah. Kita juga sedia maklum buat masa kini, tempahan baju sememangnya mahal dengan kos tempahan yang amat berbaloi.

Di tambah lagi dengan kos sara hidup yang tinggi, mengharungi kesesakkan jalanraya, kesuntukkan waktu, perbelanjaan anak-anak, rumah, minyak kenderaan serta kesukaran mencari tukang jahit yang berpengalaman dan lain – lain kekangan yang biasa dihadapi sebelum ini.

Untuk pengetahuan anda perkhidmatan tempahan baju secara ONLINE iaitu secara POS sebenarnya khas bagi mereka yang menetap ataupun yang berada di luar negara.Tentunya sukar bagi mereka mencari tailor yang boleh menjahit baju kurung tradisional dan baju kebaya. Bagi mereka yang berada di luar kawasan SELANGOR pun dialu-alukan juga untuk menempah secara online bagi menjimatkan masa :)

Dengan wujudnya Blog ini yang mana ia akan memberikan kemudahan kepada anda untuk menempah dan pastinya anda akan mendapat harga tempahan yang paling rendah daripada kedai tailor yang lain. Upah yang dikenakan juga adalah berpatutan dan insyallah kualiti dan mutu kerja menjadi keutamaan dalam memenuhi kepuasan hati pelanggan. Kepuasan pelangan adalah kepuasan saya juga

Untuk Tempahan Sila Datang Ke Alamat Berikut:
LOT  4685 BATU 71/2, 
MERU 42200 KLANG,
SELANGOR.

Sebarang Pertanyaan Boleh Hubungi:
012-6423587

Photobucket Photobucket
WIRID UTK MENDAPAT KEKAYAAN Subhanallah 33x alhamdulillah 33x allahuakbar 33x la ila ha illallah 1x baca selepas solat lima waktu,insyaallah berjaya.
Petua Murah Rezeki "Ya Allah cukupkanlah aku dengan perkara yg halal daripada yg haram dan kayakanlah aku dengan anugerahMu drpd meminta2 kpd selainMu" * Istighfar * Solat sunat taubat * Zikir Ya Wahhab 300x (60 x 5 slps solat) * Surah al-Waqi'ah setiap mlm * Solat sunat Dhuha * Selawat 3x setiap kali melalui pintu (rumah, kenderaan, ofis) * Semasa dlm perjalanan baca Subhannallah & Lailahailla anta 41x then psg niat bahawa aku akn dpt rezeki pd hari ni * Bismillah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...