Photobucket


PEMBERITAHUAN!!!

Sebelum datang menempah, sila pastikan anda

SMS/WHATSAPP/WECHAT KE 012-642 3587 for the FAST RESPOND!

PM, EMEL ke jahitanfiza@gmail.com

Jika nak datang rumah hendaklah telefon dahulu di khuatiri tiada di rumah. Di galakkan menempah sekurang-kurangnya seawal 1 bulan sebelum tarikh mengambil.

Elakkan tempahan di saat-saat akhir ataupun pada kadar segera. Sebarang tempahan urgent/emergency/rushing/nak cepat tidak akan dipertimbangkan, harap maklum… (^^)

SENARAI BAJU DAN HARGA TEMPAHAN:

1- Baju Kurung Biasa (Lapik leher lembut): RM40

2- Baju Kurung Biasa Jahit Tindih Kasih: RM50

(jahit tindan diluar baju dan susunan kipas kain untuk menampakkan kekemasan)

3- Baju Kurung Riau | Kurung Pahang | Pesak Gantung: RM45

4- Baju Kurung SUTERA: RM50

5- Baju Jubah | Maxi Dress: RM55

6- Baju Kurung Biasa Berpiping: RM50

7- Baju Kurung Riau | Kurung Pahang | Pesak Gantung Berpiping: RM55

8- Baju Kurung Moden | Kurung Moden Peplum (tanpa kain): RM35

9- Baju Kebaya | Baju Kurung Moden : RM65

10- Baju Kurung Moden Peplum: RM70

11- Baju Blouse Perempuan (Mengikut Fesyen): RM35

13- Seluar Palazo | Skirt Labuh: RM30

14- Kain kipas belakang | Kain susun tepi | Kain Selisih Belah | Kain Tempah Depan | Kain Duyung | Kain Flowy: RM30


SENARAI HARGA BAJU BERLINING (2 KALI HARGA TEMPAHAN):

1. Baju Kurung Biasa:

(Lining penuh baju + kain) - Harga: RM80

(Lining baju sahaja) - Harga: RM65

2. Kurung Pahang | Kurung Riau | Pesak Gantung:

(Lining penuh baju + kain) - Harga: RM90

(Lining baju sahaja) - Harga: RM75

3. Baju Kebaya | Kurung Moden | Peplum:

(Lining penuh baju + kain) - Harga: RM130

(Lining baju sahaja) - Harga: RM95


TEMPAHAN BAJU BRIDESMAID



 SUMBER GAMBAR DARI PAKCIK GOOGLE


Trend terkini bila saja pergi ke majlis resepsi perkahwinan mesti nampak gadis-gadis memakai baju bridesmaid sedondon warna cuma rekaan baju saja yang berbeza. Tengok pun kita rasa teruja dan seronok, sekarang ini memang sangat popular kan? Seorang saja dayang tak cukup, mesti mahu 2, 3, 4, 5 dan lagi ramai lagi meriah sangat.

 Bridesmaids yang selalu di pakai adalah seperti baju kurung, kurung moden, kebaya dan maxi dress kembang yang sedang popular sekarang ni. Jika anda ingin menempah baju bridesmaid @baju pengapit @ baju dayang-dayang @baju gadis-gadis dulang segala, boleh lah datang menempah dengan akak ok...







12 ulasan:

yong shukor berkata...

Kak mcm mna nak tempah kat akak eh? Sempat lagi ke kalau nak pakai 3 january 2015?

Norhazlinda Yusof berkata...

nak tny.. sy ni jenis mok2 n tinggi.. nk wat dress sesuai x? and kain Pe yg sesuai..

Kåk Fīźā berkata...

Tmphn dh penuh smpi hjg bln disember.. kalau nk pakai hjg bln januari ok lg

Kåk Fīźā berkata...

Sesuai.. kain kena beli 4meter bidang 60 inci... satin crepe.. satin dull elok utk buat dress

nurul berkata...

salam akk mcm ne nk tmpah baju kt akk ye

Syazana Rusli berkata...

Akak nak hantar baju kat akak mcmana ya?

hayad_ih berkata...

kak, bt 7 1/2 meru tu kat area mana? sy duduk kat bukit kapar.

Nurul Adilah Zainal Abidin berkata...

Salam kak.. bju yg last pic tu, biase gne kain jnis ape erk.. brknan laa

scheetah berkata...

yaAllah, cantiknya la hai....

Khairunnisa' JM berkata...

Bagaimana boleh saya contact awak? Can you please email me di asinnuriahk@yahoo.com memandangkan saya jarang beronline.

Khairunnisa' JM berkata...

Bagaimana boleh saya contact awak? Can you please email me di asinnuriahk@yahoo.com memandangkan saya jarang beronline.

Diah Ngasri berkata...

Kak saya nak tempah baju untuk bridemaids - 7 orang kesemuanya. Berapa upah nya kalau saya nak jahit baju sahaja. Email saya kak diah.ngasri@gmail.com

Photobucket Photobucket
WIRID UTK MENDAPAT KEKAYAAN Subhanallah 33x alhamdulillah 33x allahuakbar 33x la ila ha illallah 1x baca selepas solat lima waktu,insyaallah berjaya.
Petua Murah Rezeki "Ya Allah cukupkanlah aku dengan perkara yg halal daripada yg haram dan kayakanlah aku dengan anugerahMu drpd meminta2 kpd selainMu" * Istighfar * Solat sunat taubat * Zikir Ya Wahhab 300x (60 x 5 slps solat) * Surah al-Waqi'ah setiap mlm * Solat sunat Dhuha * Selawat 3x setiap kali melalui pintu (rumah, kenderaan, ofis) * Semasa dlm perjalanan baca Subhannallah & Lailahailla anta 41x then psg niat bahawa aku akn dpt rezeki pd hari ni * Bismillah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...