Photobucket


PEMBERITAHUAN!!!

Sebelum datang menempah, sila pastikan anda

SMS/WHATSAPP KE 018-298 4685 for FAST RESPOND!

Follow IG jahitan_fiza untuk melihat hasil jahitan dantestimoni pelanggan

Jika nak datang rumah hendaklah telefon dahulu di khuatiri tiada di rumah. Di galakkan menempah sekurang-kurangnya seawal 1 bulan sebelum tarikh mengambil.

Elakkan tempahan di saat-saat akhir ataupun pada kadar segera. Sebarang tempahan urgent/emergency/rushing/nak cepat tidak akan dipertimbangkan, harap maklum… (^^)



TEMPAHAN BAJU BRIDESMAID



 SUMBER GAMBAR DARI PAKCIK GOOGLE


Trend terkini bila saja pergi ke majlis resepsi perkahwinan mesti nampak gadis-gadis memakai baju bridesmaid sedondon warna cuma rekaan baju saja yang berbeza. Tengok pun kita rasa teruja dan seronok, sekarang ini memang sangat popular kan? Seorang saja dayang tak cukup, mesti mahu 2, 3, 4, 5 dan lagi ramai lagi meriah sangat.

 Bridesmaids yang selalu di pakai adalah seperti baju kurung, kurung moden, kebaya dan maxi dress kembang yang sedang popular sekarang ni. Jika anda ingin menempah baju bridesmaid @baju pengapit @ baju dayang-dayang @baju gadis-gadis dulang segala, boleh lah datang menempah dengan akak ok...







Photobucket Photobucket
WIRID UTK MENDAPAT KEKAYAAN Subhanallah 33x alhamdulillah 33x allahuakbar 33x la ila ha illallah 1x baca selepas solat lima waktu,insyaallah berjaya.
Petua Murah Rezeki "Ya Allah cukupkanlah aku dengan perkara yg halal daripada yg haram dan kayakanlah aku dengan anugerahMu drpd meminta2 kpd selainMu" * Istighfar * Solat sunat taubat * Zikir Ya Wahhab 300x (60 x 5 slps solat) * Surah al-Waqi'ah setiap mlm * Solat sunat Dhuha * Selawat 3x setiap kali melalui pintu (rumah, kenderaan, ofis) * Semasa dlm perjalanan baca Subhannallah & Lailahailla anta 41x then psg niat bahawa aku akn dpt rezeki pd hari ni * Bismillah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...