Photobucket


PEMBERITAHUAN!!!

Sebelum datang menempah, sila pastikan anda

SMS/WHATSAPP/WECHAT KE 012-642 3587 for the FAST RESPOND!

PM, EMEL ke jahitanfiza@gmail.com

Jika nak datang rumah hendaklah telefon dahulu di khuatiri tiada di rumah. Di galakkan menempah sekurang-kurangnya seawal 1 bulan sebelum tarikh mengambil.

Elakkan tempahan di saat-saat akhir ataupun pada kadar segera. Sebarang tempahan urgent/emergency/rushing/nak cepat tidak akan dipertimbangkan, harap maklum… (^^)

SENARAI BAJU DAN HARGA TEMPAHAN:

1- Baju Kurung Biasa (Lapik leher lembut): RM40

2- Baju Kurung Biasa Jahit Tindih Kasih: RM50

(jahit tindan diluar baju dan susunan kipas kain untuk menampakkan kekemasan)

3- Baju Kurung Riau | Kurung Pahang | Pesak Gantung: RM45

4- Baju Kurung SUTERA: RM50

5- Baju Jubah | Maxi Dress: RM55

6- Baju Kurung Biasa Berpiping: RM50

7- Baju Kurung Riau | Kurung Pahang | Pesak Gantung Berpiping: RM55

8- Baju Kurung Moden | Kurung Moden Peplum (tanpa kain): RM35

9- Baju Kebaya | Baju Kurung Moden : RM65

10- Baju Kurung Moden Peplum: RM70

11- Baju Blouse Perempuan (Mengikut Fesyen): RM35

13- Seluar Palazo | Skirt Labuh: RM30

14- Kain kipas belakang | Kain susun tepi | Kain Selisih Belah | Kain Tempah Depan | Kain Duyung | Kain Flowy: RM30


SENARAI HARGA BAJU BERLINING (2 KALI HARGA TEMPAHAN):

1. Baju Kurung Biasa:

(Lining penuh baju + kain) - Harga: RM80

(Lining baju sahaja) - Harga: RM65

2. Kurung Pahang | Kurung Riau | Pesak Gantung:

(Lining penuh baju + kain) - Harga: RM90

(Lining baju sahaja) - Harga: RM75

3. Baju Kebaya | Kurung Moden | Peplum:

(Lining penuh baju + kain) - Harga: RM130

(Lining baju sahaja) - Harga: RM95


TEMPAHAN MAXI DRESS KEMBANG


TEMPAHAN DI BUKA SEKARANG!!

Teringin nak pakai maxi dress kembang macam gambar contoh.. Memerlukan kain sebanyak 3.5 meter hingga 4 meter dan bidang kain mestilah 60 inci ya.. kain pulak bergantung pada size badan seseorang.. bila memakai maxi dress akan menampakkan seseorang wanita lebih tinggi dan cantik...


Perkara paling penting untuk anda tahu adalah mencari kain yang sejuk, kain nampak jatuh serta menyerap peluh apatah lagi sejuk mata memandang. Contoh jenis material yang sesuai adalah:


- satin crepe 
- satin silk 
- koshibo crepe
- valentina

- satin swiss zurich

Untuk pilihan kain-kain diatas, senang kalau nak cari di gedung fabrik seperti JAKEL, NAGOYA @ KAMDAR










14 ulasan:

hanim izzuan berkata...

Kalau yg mcmni rm bp...

Nurhazuani Ismail berkata...

Harga berapa klu sy jahit baju cam ni dgn kak?

Cik Sal berkata...

Klau alter bju buh lining bapa ya caj?

nworks enterprise berkata...

Kalau nak letak boleh tak sis?.Cantiklah MAXI DRESS KEMBANG ni

nworks enterprise berkata...

nak letak lace dekat tangan..hihi

Kåk Fīźā berkata...

Rm55 jika ada penambahan spt nk cuff ditgn atau zip sorok dilengan caj rm10

Kåk Fīźā berkata...

Rm55 jika nk tambah apa2 ada caj lain

Kåk Fīźā berkata...

Kena tgk baju camana dan ape yg nk di alter...
Utk lining upahnya lain..

nurul berkata...

salam kak klu nk baju mcm ni tp nk tmbh lace kat tangan n kaki brape ye?

Eija @ Purple28 berkata...

Salam kak.kalau kain valentina atau satin crepe perlu lining tak

ais batu berkata...

Salam kak..nak tempah dgn akak .. akak stau area mana ye?

mohd saifuddin berkata...

Contact number please

mohd saifuddin berkata...

Contact number please

Dwi Sulistiyani berkata...

Thanks for sharing.. Ingin belajar menjahit dirumah dengan pola baju yang sudah jadi? Anda bisa mendownload contoh polanya di Fitinline..

Photobucket Photobucket
WIRID UTK MENDAPAT KEKAYAAN Subhanallah 33x alhamdulillah 33x allahuakbar 33x la ila ha illallah 1x baca selepas solat lima waktu,insyaallah berjaya.
Petua Murah Rezeki "Ya Allah cukupkanlah aku dengan perkara yg halal daripada yg haram dan kayakanlah aku dengan anugerahMu drpd meminta2 kpd selainMu" * Istighfar * Solat sunat taubat * Zikir Ya Wahhab 300x (60 x 5 slps solat) * Surah al-Waqi'ah setiap mlm * Solat sunat Dhuha * Selawat 3x setiap kali melalui pintu (rumah, kenderaan, ofis) * Semasa dlm perjalanan baca Subhannallah & Lailahailla anta 41x then psg niat bahawa aku akn dpt rezeki pd hari ni * Bismillah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...