Photobucket


PEMBERITAHUAN!!!

Sebelum datang menempah, sila pastikan anda

SMS/WHATSAPP KE 018-298 4685 for FAST RESPOND!

Follow IG jahitan_fiza untuk melihat hasil jahitan dantestimoni pelanggan

Jika nak datang rumah hendaklah telefon dahulu di khuatiri tiada di rumah. Di galakkan menempah sekurang-kurangnya seawal 1 bulan sebelum tarikh mengambil.

Elakkan tempahan di saat-saat akhir ataupun pada kadar segera. Sebarang tempahan urgent/emergency/rushing/nak cepat tidak akan dipertimbangkan, harap maklum… (^^)



Blog Jahitanku Kena Ciplak Kat Facebook


Assalamualaikum kepada pelawat blog Jahitan Fiza...




ni entry dari blog akak yang akak tulis sejak APRIL 2010






beberapa entry di fb beliau di ambil dari blog akak


Dengan kesalnya disini akak ingin memberitahu bahawa blog akak telah di ciplak (copy paste). Beberapa kekeliruan timbul dari pembaca blog akak yang menyangka akak telah meniru penulisan beliau.... Sebenarnya blog jahitan ni bermula dari bulan April 2010 lagi dan akak amat berterima kasih kepada informer ^__^ . Beberapa entry dan artikel blog akak telah di letakkan di Facebook beliau serta telah mengedit Jahitan Fiza kepada Pusat Jahitan Atiqah. SULUH LAGI NYATA BELIAU TELAH MENGAMBIL artikel yang akak tulis. Orang  yang sedemikian sebenar-benarnya tak tau malu dan tak sedar diri so solution diaorang adalah copy paste dan menceduk idea serta hasil ilham orang lain. Kalau ya pun nak sangat ceduk artikel akak apa salahnya minta izin dulu, takpayah tiru bulat2 ok.... Kita sama-sama mencari rezeki dibumi Allah yang bertuah ini. "Kebaikkan itu datang dari Allah dan keburukan adalah dari diri kami sendiri".



Tiada ulasan:

Photobucket Photobucket
WIRID UTK MENDAPAT KEKAYAAN Subhanallah 33x alhamdulillah 33x allahuakbar 33x la ila ha illallah 1x baca selepas solat lima waktu,insyaallah berjaya.
Petua Murah Rezeki "Ya Allah cukupkanlah aku dengan perkara yg halal daripada yg haram dan kayakanlah aku dengan anugerahMu drpd meminta2 kpd selainMu" * Istighfar * Solat sunat taubat * Zikir Ya Wahhab 300x (60 x 5 slps solat) * Surah al-Waqi'ah setiap mlm * Solat sunat Dhuha * Selawat 3x setiap kali melalui pintu (rumah, kenderaan, ofis) * Semasa dlm perjalanan baca Subhannallah & Lailahailla anta 41x then psg niat bahawa aku akn dpt rezeki pd hari ni * Bismillah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...