Photobucket


PEMBERITAHUAN!!!

Sebelum datang menempah, sila pastikan anda

SMS/WHATSAPP KE 018-298 4685 for FAST RESPOND!

Follow IG jahitan_fiza untuk melihat hasil jahitan dantestimoni pelanggan

Jika nak datang rumah hendaklah telefon dahulu di khuatiri tiada di rumah. Di galakkan menempah sekurang-kurangnya seawal 1 bulan sebelum tarikh mengambil.

Elakkan tempahan di saat-saat akhir ataupun pada kadar segera. Sebarang tempahan urgent/emergency/rushing/nak cepat tidak akan dipertimbangkan, harap maklum… (^^)Kebaya Dan Gaun Pengantin Muslim


Menjadi pengantin adalah salah satu puncak kehidupan manusia. Pada hari itu, semua pengantin ingin mengenakan busana yang terindah dalam kehidupannya. Ia menjadi acara yang paling dinanti dan terjadi sekali dalam seumur hidup, seseorang akan menjadi raja atau ratu dalam sehari. Oleh kerana itu, busana pengantin yang akan dikenakan atau digayakan nanti pun haruslah dipilih dengan cermat dan teliti.

Berbagai rekaan busana pengantin silih berganti dibuat oleh pereka fesyen agar pengantin kelihatan berseri bagaikan puteri ataupun seperti cinderella yang sangat cantik dan lain daripada yang lain. Di sini di paparkan beberapa rekaan busana pengantin muslim yang menjadi trend terkini.

Untuk info lebih lanjut bolehlah klik sini.Sumber: sannypoespo-kebayadangaunpengantinmuslim


Tiada ulasan:

Photobucket Photobucket
WIRID UTK MENDAPAT KEKAYAAN Subhanallah 33x alhamdulillah 33x allahuakbar 33x la ila ha illallah 1x baca selepas solat lima waktu,insyaallah berjaya.
Petua Murah Rezeki "Ya Allah cukupkanlah aku dengan perkara yg halal daripada yg haram dan kayakanlah aku dengan anugerahMu drpd meminta2 kpd selainMu" * Istighfar * Solat sunat taubat * Zikir Ya Wahhab 300x (60 x 5 slps solat) * Surah al-Waqi'ah setiap mlm * Solat sunat Dhuha * Selawat 3x setiap kali melalui pintu (rumah, kenderaan, ofis) * Semasa dlm perjalanan baca Subhannallah & Lailahailla anta 41x then psg niat bahawa aku akn dpt rezeki pd hari ni * Bismillah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...