Photobucket


PEMBERITAHUAN!!!

Sebelum datang menempah, sila pastikan anda

SMS/WHATSAPP KE 018-298 4685 for FAST RESPOND!

Follow IG jahitan_fiza untuk melihat hasil jahitan dantestimoni pelanggan

Jika nak datang rumah hendaklah telefon dahulu di khuatiri tiada di rumah. Di galakkan menempah sekurang-kurangnya seawal 1 bulan sebelum tarikh mengambil.

Elakkan tempahan di saat-saat akhir ataupun pada kadar segera. Sebarang tempahan urgent/emergency/rushing/nak cepat tidak akan dipertimbangkan, harap maklum… (^^)Pesak Betawi @ Baju Kurung Pahang Semakin DiminatiBaju Kurung pesak Betawi yang diberi sentuhan moden pada hujung tangan.


Pesak Betawi yang lebih dikenali dengan nama Baju Kurung Pahang semakin di gemari oleh kaum wanita kini. Baju ini selesa dipakai kerana sipemakai kelihatan nampak lebih anggun dan cantik dipandang. Baju kurung pesak Betawi atau ada yang menyebutnya sebagai kurung Pahang / Riau dijangka menjadi trend pada Hari Raya Aidilfitri tahun ini. Semakin ramai yang menyukai fesyen kurung pesak Betawi atau kurung Pahang ini kerana ia berbeza dengan kurung Johor.

Kehangatan gaya kurung pesak Betawi walaupun masih belum dapat menandingi kurung tradisional atau kurung Johor, namun mendapat tempat di hati generasi muda. Kurung pesak Betawi berpotongan dan tidak lurus seperti kurung tradisional. Diramalkan baju jenis ini akan semakin popular bila Hari Raya Aidil Fitri menjelang tiba nanti.
Tiada ulasan:

Photobucket Photobucket
WIRID UTK MENDAPAT KEKAYAAN Subhanallah 33x alhamdulillah 33x allahuakbar 33x la ila ha illallah 1x baca selepas solat lima waktu,insyaallah berjaya.
Petua Murah Rezeki "Ya Allah cukupkanlah aku dengan perkara yg halal daripada yg haram dan kayakanlah aku dengan anugerahMu drpd meminta2 kpd selainMu" * Istighfar * Solat sunat taubat * Zikir Ya Wahhab 300x (60 x 5 slps solat) * Surah al-Waqi'ah setiap mlm * Solat sunat Dhuha * Selawat 3x setiap kali melalui pintu (rumah, kenderaan, ofis) * Semasa dlm perjalanan baca Subhannallah & Lailahailla anta 41x then psg niat bahawa aku akn dpt rezeki pd hari ni * Bismillah
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...